fredag 6. november 2009

Innekos...

På denne årstiden er det stearinlys og innekos som gjelder! Jeg elsker stemningen, roen og kosen!    I kveld er jeg hjemme alene, eller det vil si; mannen er ikke hjemme, guttene sover søtt.. Og det skal jeg innrømme, -det var nydelig når roen senket seg i kveld, nå har jeg vært hjemme i over en uke. Både jeg og barna har vært syke.
Er sliten av det kjenner jeg. Ting begynner og bedre seg, vi er feberfrie! Har også fått tilbake litt overskudd, og det føles godt! ;-) Har fått ryddet og "stylet" litt i kveld og i morgen har mannen lovet meg at "det er min dag"... Da skal han ta seg av barna og kose seg sammen med de mens jeg får gjort litt reint i huset. Det trengs! Etter over en uke med null energi kan dere tenke dere hvordan det ser ut her... Skal også avgårde å handle litt nye planter, plutselig var det flere tomme potter her. Etter at jeg byttet litt rundt på ting er det også to vinduskarmer som står tomme...kanskje finner jeg noe fint å pynte dem med :-) Koselig stemning i stua!


                                                                                                                                                            Disse lyktene fikk min mann i bursdagsgave av mine foreldre, de var til å ha ute, og hele sommeren har de stått ute på verandaen ved stampen og lagd koselig stemning der. Men nå tenkte jeg at jeg like gjerne kunne ha de inne i stua, synes de er veldig fine, og de passa egentlig veldig bra der også synes jeg! :-)


Her er den kassen jeg fant på låven tidligere. Har ikke fått gjort så mye med den enda. Har skrubbet den med salmiakkvann og dradd ut noen spiker. Måtte bare se hvordan det ble da jeg plasserte den i stua. Det er absolutt et potensiale der! Må pusses litt og arrangere det litt annerledes det som er oppi, men det kommer til å bli bra!


I kveld skal jeg kose meg med interiørmagasiner, må prøve å finne litt inspirasjon til julen, den nærmer seg med stormskritt... Vet ikke helt hva jeg skal satse på i år av pynt. Pleier gjerne å velge meg et "tema" for julen med hensyn til farger og pynt. I fjor hadde jeg det veldig enkelt, hvitt og sølv + rosa(!) Har jo endel rosa detaljer i stuen og istedet for å pakke dem bort i julen, ble det en del av pynten. Jeg trenger ikke Rødt for å skape ordentlig julehygge... Ikke nisser heller... Men Engler, det må jeg ha!!! Nå skal jeg kose meg med et glass eplemost og noen druer... Ha en fin fredagskveld og God Helg!!!

3 kommentarer:

 1. Hei!Første gang eg er innom,her var det koselig:)

  Klem Nina

  SvarSlett
 2. Takk for koselig kommentar:)

  Ønsker deg en fin dag

  klem Nina

  SvarSlett
 3. Hei Karina!
  Så fin side du har laget deg. Kjempe fin.
  Håper alt står bra til med deg.

  Klem Charlotte =)

  SvarSlett