onsdag 3. april 2013

Hjemmelaget musli

 
 
 
Kjempegod hjemmelaget musli, som gir en bra start på dagen! ;-)
 
12 dl store havregryn
2 dl havrekli
250 g hasselnøtter
2 dl solsikkekjerner
4 ss honning
2 ts malt kanel
2 ts malt ingefær
200 g tørkede aprikoser
2 dl linfrø
1 dl tørkede tranebær
 
*bland havregryn, kli, nøtter, kjerner, krydder og honning i en langpanne kledd med bakepapir.
Stek blandingen ved 180 grader i ca 30 min. Pass på å røre flere ganger underveis sånn at alt blir jevnt stekt/ristet.
Avkjøl i langpannen. Ha over linfrø og hakkede aprikoser og tranebær og bland inn i den avkjølte muslien. Oppbevares i tett boks/glass. Nytes med f. eks biola, yoghurt eller melk og litt friske bær*